Melinda Bam writes a heartwarming message to Adriaan Bergh on their wedding anniversary

Melinda Bam writes a heartwarming anniversary message to Adriaan Bergh

Former Miss and Mr South Africa, Melinda Bam and Adriaan Bergh celebrated their sixth wedding anniversary on November 9. She took to social media and wrote him a sweet heartwarming message in honour of the occasion.

“Life cannot be more colourful and fragrant than with you, my husband”, she wrote.

 

View this post on Instagram

 

6 jaar is soos n oogwink as ek dink dat dit alles nog net soos gister voel. As ek dieper delf en elke mooiste mooi herinnering na gaan, voel dit egter asof ons al n leeftyd se avonture in die kort tydjie gehad het. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Van doodgewone aande met ongewone gesprekke, kaalvoet loop op die gras en reuke ruik met middag stappies, rond reis en die wereld verkyk, met rover speel, soene steel, huis bou, mekaar vashou, saam bid, saam droom, saam hoop, saam in dieselfde rigting loop… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In my hoop vir wat n huwelik kon wees, oortref wat ons het elke beste opgedroomde weergawe!. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My Bul, jys ‘n Godvresende man met n eerbare & opregte hart. Jy loop oor van dankbaarheid, sagtheid & deernis vir ander. Jou Kinderlike opgewondenheid & soeke na Net die Here se wil inspireer my! Dit is maklik om jou vrou te wees, onder jou te submit & jou te eer & ondersteun as priester in ons huis, wat ons op koers hou na ons roeping met outoriteit & Godelike wysheid. . Elke dag is n avontuur wat ons saam kan aanpak & waar ons ‘n onuitputbare lewenslus in mekaar kan aanwakker! Om jou lief te he is n eer, een wat my laat glimlag & terselfde tyd my oë vol trane laat skiet van pure dankbaarheid. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Die lewe kan nie meer kleurryk en geurryk wees as saam met jou nie my man. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ek bid die Here se seën en covering opnuut oor ons en die volgende seisoene wat ons gaan betree. Mag ons lewe altyd Sy geur afgee en ons liefde vir mekaar, mense na Hom toe wys, en n baken vir ander wees. Ek en jy teen die wereld, wat n voorreg, wat n fees! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤍 @adriaanbergh 📷 @cmeintjes 🤍 @bondesiocouture #marriedlife #live #laugh #happiness #married #love #GodlyMarriage #TheStoryOfMarriage #covenant #bliss

A post shared by melindabam (@melindabam) on

The pair have always given us reason to believe in fairy tales. They met back in 2008  at University and Adriaan instantly knew that Melinda was the girl for him.

He told YOU magazine that when he saw her, he told his friend that she would be his girl. He kept to his words and married her in 2014.

Adriaan posted on his Instagram and said “Life is a song, provided you have the right partner. About 3,155,760 minutes ago I married my dream wife, Princess @melindabam. Today I can honestly say, our marriage is my very greatest blessing. It’s special to be able to say, my Wife is my best friend”

Picture: Instagram

Article written by